Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 400 g de chou-fleur, en fleurettes
- 50 g de beurre, en morceaux
- 2 œufs
- 100 g de mascarpone
- 5 brins de thym frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 150 g de feta, émiettée
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1983 kJ / 454 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1h
Quiche au brocoli, à la pancetta et au cheddar
2 Std. 20 Min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Cannelloni aux crevettes et fenouil
1h
Quiche oignon-fenouil
1h 10min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15min
Colcannon irlandais
1h 10min
Moussaka de lentilles
2h
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Feuilleté de poireau au camembert
55 Min
Couronne de légumes aux graines de courge
1h 20min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h