Zařízení & příslušenství
Gudeg
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 40min.
6 porsi
Suroviny
-
air hangat60 g
-
kantong teh hitam2
-
bawang merah75 g
-
siung bawang putih20 g
-
ketumbar bubuk2 sdt
-
kemiri15 g
-
garam2 sdt
-
minyak sayur30 g
-
air300 g
-
nangka muda dipotong kasar (berkisar 5 cm)500 g
-
santan400 g
-
daun jeruk purut segar8
-
daun salam segar8
-
lengkuas segar dikupas dan dimemarkan3 cm
-
gula aren iris-iris170 g
-
kecap manis1 sdm
-
kaldu ayam bubuk2 sdt
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsi
Sodík
1093 mg
Protein
4 g
Kalorie
1468 kJ /
351 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
57 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Istimewa Sehari-hari
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sambal Tumis Udang
30min.
Tempe Almond
96hod.
Tempe Kedelai
72hod.
Penne Arrabbiata Udang
30min.
Köttbullar (Swedish Meatballs)
Žádné hodnocení
Tempe Gembus
72hod.
Brokoli Saus Jamur
Žádné hodnocení
Gandum Bulgur
Žádné hodnocení
Kacang Canelini Lembut
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Lumpia Sayur
2hod. 10min.
Deviled Eggs
Žádné hodnocení