Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g bloem
nebo 300 g volkoren tarwebloem - 80 g water, ijskoud
- 220 g boter, in stukken
- 2 - 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 ¼ - 1 ½ tl zout
-
80
g Gruyère kaas, in stukken
nebo 80 g Parmezaanse kaas, in stukken - 80 g sjalotten, gehalveerd
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 2 teentjes knoflook
-
400
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in plakjes
nebo 400 g verse champignons de Paris, in plakjes - 80 g room, min. 30% vet
- 2 - 3 snuifjes gemalen zwarte peper
- verse tijm, als afwerking
- 1 ei, losgeklopt, om te kleuren
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 3656.7 kJ / 874 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 60.6 g
- Nasycený tuk
- 37.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 909.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Appeltaart
1h
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Rabarber, gember en citroen risotto
Nessuna valutazione
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Nessuna valutazione
Mediterrane kippenpastei
50min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Mexicaanse kippensoep
40min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Turkse moussaka
1h 10min