Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g bloem
nebo 300 g volkoren tarwebloem - 80 g water, ijskoud
- 220 g boter, in stukken
- 2 - 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 ¼ - 1 ½ tl zout
-
80
g Gruyère kaas, in stukken
nebo 80 g Parmezaanse kaas, in stukken - 80 g sjalotten, gehalveerd
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 2 teentjes knoflook
-
400
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in plakjes
nebo 400 g verse champignons de Paris, in plakjes - 80 g room, min. 30% vet
- 2 - 3 snuifjes gemalen zwarte peper
- verse tijm, als afwerking
- 1 ei, losgeklopt, om te kleuren
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 3656.7 kJ / 874 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 60.6 g
- Nasycený tuk
- 37.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 909.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Brak ocen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Brak ocen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Sous-vide octopussalade
Brak ocen
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Zweedse worteltaart
2h
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min