Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 80 g water
- 2 - 3 snuifjes zout
- ¼ tl ciderazijn
- 20 g olie
- 150 g bloem
- 1 tl olie
Champignonvulling
- 80 g sjalotten, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olie
-
350
g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes
nebo 350 g verse champignons de Paris, in plakjes - ¼ tl zout
- 100 g verse bladspinazie
- 25 g boter, in stukken
- bloem, om te bestuiven
-
50 - 60
g feta kaas, verkruimeld
nebo 50 - 60 g mozzarella, verkruimeld - 3 - 4 snuifjes zeezoutvlokken
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 630.7 kJ / 150.7 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 179.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 λεπτ.
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Brak ocen
Hainanese kiprijst
1sa 20 dk
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1ωρ.
Thaise burgers
30 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1sa 15 dk
Butternut 'Mac & Cheese'
45 λεπτ.
Spinazierisotto met asperges
40 λεπτ.
Linzensoep met spinazie
50 λεπτ.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 λεπτ.
Pompoenrisotto met spek
25 min