Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g hazelnoten, geschild
- 10 g verse peterseliebladeren
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
-
250
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)
nebo 250 g verse champignons de Paris, in stukken (2-3 cm) - 60 g witte wijn
- 250 g boekweitkorrels, gespoeld
- 400 g water
-
1 ½
tl groentebouillonpasta
nebo 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 20 g boter
- 50 g gorgonzola, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1813.3 kJ / 433.4 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 448.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 godz. 30 min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Žádné hodnocení
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Mochi's met sesamvulling
50min
Goulash van linzen en champignons
45min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Žádné hodnocení
Vegetarische Wellington
2h 10min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Hornazo
Žádné hodnocení