
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g hazelnoten geschild
- 10 g verse peterseliebladeren
- 100 g sjalotten gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
-
250
g verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)
nebo 250 g verse champignons de Paris, in stukken (2-3 cm) - 60 g witte wijn
- 250 g boekweitkorrels gespoeld
- 400 g water
-
1 ½
tl groentebouillonpasta
nebo 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 20 g boter
- 50 g gorgonzola in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 433.4 kcal / 1813.3 kJ
- Protein
- 14.8 g
- Tuk
- 19.6 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Sodík
- 448.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische chili
Žádné hodnocení
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Žádné hodnocení
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Žádné hodnocení
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Žádné hodnocení
Stevige linzenchili
50min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Goulash van linzen en champignons
45min
Mexicaanse limoensoep
40min
Moussaka met linzen
2hod. 20min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min