Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g hazelnoten, geschild
- 10 g verse peterseliebladeren
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
-
250
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)
nebo 250 g verse champignons de Paris, in stukken (2-3 cm) - 60 g witte wijn
- 250 g boekweitkorrels, gespoeld
- 400 g water
-
1 ½
tl groentebouillonpasta
nebo 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 20 g boter
- 50 g gorgonzola, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1813.3 kJ / 433.4 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 448.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gestoomde Chinese groenten
Pas d’évaluation
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Pindakoekjes met chocolate-chip
Pas d’évaluation
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Pas d’évaluation
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Graubünden gerstsoep
Pas d’évaluation
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 godz. 30 min
Zalm en venkel risotto
25min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min