Met champignons gevulde aardappelkoekjes

Met champignons gevulde aardappelkoekjes

3.8 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
8 stuks

Suroviny

Aardappeldeeg
  • water
    600 g
  • aardappelen in stukken (2 cm)
    800 g
  • Parmezaanse kaas in stukken
    50 - 60 g
  • ei
    1
  • paneermeel en iets meer om door te wentelen
    50 - 60 g
  • Dijon mosterd
    10 g
  • zout
    1 tl
  • gemalen zwarte peper
    1 tl
Champignonvulling
  • uien gehalveerd
    60 g
  • teentjes knoflook
    2
  • olie en iets meer om te bewerken en te frituren
    20 g
  • verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2 cm)
    150 g
    150 g verse champignons, de Paris, in stukken (2 cm)
  • verse dille enkel de blaadjes, grof gehakt
    4 - 5 takjes
    4 - 5 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes, grof gehakt
  • zure room om op te dienen

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 stuk

Sodík 455.4 mg
Protein 6.6 g
Kalorie 694.2 kJ / 165.9 kcal
Tuk 5.2 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 24.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...