Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aardappeldeeg
- 600 g water
- 800 g aardappelen, in stukken (2 cm)
- 50 - 60 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 ei
- 50 - 60 g paneermeel, en iets meer om door te wentelen
- 10 g Dijon mosterd
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
Champignonvulling
- 60 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olie, en iets meer om te bewerken en te frituren
-
150
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2 cm)
nebo 150 g verse champignons de Paris, in stukken (2 cm) -
4 - 5
takjes verse dille, enkel de blaadjes, grof gehakt
nebo 4 - 5 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes, grof gehakt - zure room, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 694.2 kJ / 165.9 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 24.1 g
- Tuk
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 455.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Žádné hodnocení
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min
Zoetzure vis met rijst
1 godz. 5 min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Runderpastei met bier
1 godz. 40 min
Kipsatés met pindasaus
2h