Zařízení & příslušenství
Rosemary Mashed Root Vegetables
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
water500 g
-
carrots cut in pieces (approx. 2-3 cm)200 g
-
sweet potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
dried rosemary to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra for serving30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
465 mg
Protein
3.3 g
Kalorie
812 kJ /
194 kcal
Tuk
5.2 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Go Green, Feel Good
71 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Turkey Taco Meat Filling
35min.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min.
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min.
Mashed Potatoes (Peeler)
30min.
Carrot and swede mash
25min.
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1hod. 30min.
Steamed Carrots and Parsnip Batons
25min.
Steamed Broccoli and Courgettes
15min.
Steamed Spinach
20min.
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20min.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1hod.
Mushroom and Spinach Risotto
55min.