Rosemary Mashed Root Vegetables
TM6 TM5 TM31

Rosemary Mashed Root Vegetables

4.7 (47 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g water
  • 200 g carrots, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
  • 500 g sweet potatoes, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
  • 500 g potatoes, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
  • 1 tsp salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 2 - 3 pinches dried rosemary, to taste
  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
812 kJ / 194 kcal
Protein
3.3 g
Sacharidy
35 g
Tuk
5.2 g
Nasycený tuk
0.7 g
Vláknina
5.3 g
Sodík
465 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty