Zařízení & příslušenství
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porce
Suroviny
-
300 gramů divoké rýže
-
800 gramů vody
-
1 polévková lžíce oleje
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
150 gramů šalotky napůl
-
2 stroužky česneku
-
8 snítek čerstvého tymiánu plus navíc na ozdobu
-
50 gramů másla na kousky
-
350 gramů čerstvých hub na čtvrtky
-
100 gramů bílého vína
-
700 gramů kuřecích stehen, s kůží a kostí přepůlených
-
½ zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
-
20 gramů hladké mouky
-
80 gramů smetany, min. 30 % tuku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1049.5 mg
Protein
45.8 g
Kalorie
4009.3 kJ /
958.3 kcal
Tuk
52.3 g
Vláknina
9 g
Nasycený tuk
20.3 g
Sacharidy
76.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vaříme s krytem mixovacích nožů
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Špenátová polévka se smetanou
40min.
Hříbkové ragú s houskovými noky
1hod.
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min.
Vepřová krkovice s houskovým knedlíkem a zelím
3hod.
Kotleta s hříbky a rýží
55min.
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1hod.
Krůtí plátky na houbách
50min.
Krůtí stehno se slaninou a bramborami
1hod. 45min.
Hovězí Stroganoff
1hod.
Kulajda
40min.
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50min.
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min.