Zařízení & příslušenství
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů pórku na kolečka
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
80 gramů mléka
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
50 gramů bílého vína
-
700 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
100 gramů uzeného lososa na kousky
-
20 gramů másla
-
1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
12.75 g
Kalorie
1953 kJ /
466 kcal
Tuk
14.75 g
Vláknina
1.95 g
Sacharidy
70.83 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40min.
Salát z nových brambor s uzeným pstruhem
40min.
Cuketové rizoto s krevetami
1hod. 15min.
Venkovské rizoto
30min.
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min.
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25min.
Cuketová omeleta s parmazánem a jarní cibulkou
40min.
Rizoto se salsicciou a hráškem
40min.
Houbové rizoto
40min.
Zámecké rizoto
35min.
Houbové rizoto s mascarpone
30min.
Rizoto s parmazánem
30min.