Zařízení & příslušenství
Žampiónový krém s estragonem
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
700 gramů bílých žampiónů, čerstvých napůl
-
2 stonky čerstvého estragonu
-
350 gramů vody
-
20 gramů polohrubé mouky
-
1 špetka mořské soli, hrubé nebo podle chuti
-
1 špetka čerstvě mletého černého pepře nebo podle chuti
-
100 gramů smetany, min. 30 % tuku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
5 g
Kalorie
603 kJ /
145 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bistro Polévkárna
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Univerzální bezlepkové těsto
35min.
Velikonoční bezé koláč
2hod.
Dip z jablečného pyré a křenu
Žádné hodnocení
Salát Panzanella s mušlemi
Žádné hodnocení
Cukrová poleva
5min.
Kachní paštika s olivami
2hod. 40min.
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1hod. 15min.
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25min.
Smoothie s kadeřávkem, mladou pšenicí a datlemi
5min.
Řeřichová vitalita
5min.
Krémová polenta s pórkem
1hod. 5min.
Medovo-fíková zmrzlina s kozím sýrem
13hod.