
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů bílých žampiónů, čerstvých napůl
- 2 stonky čerstvého estragonu
- 350 gramů vody
- 20 gramů polohrubé mouky
- 1 špetka mořské soli, hrubé nebo podle chuti
- 1 špetka čerstvě mletého černého pepře nebo podle chuti
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 145 kcal / 603 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20min
Limetkový koláč s tvarohem
12hod. 50min
Džem z pomerančů
25min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Kukuřičná krémová polévka
25min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min
Mandlové pyré
Žádné hodnocení
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30min
Kuřecí krémová polévka s kešu oříšky
30min
Žampiónová krémová polévka
20min