
Zařízení & příslušenství
Žampiónový krém s estragonem
Příprava 10min
Celkový 20min
4 porce
Suroviny
-
bílých žampiónů, čerstvých napůl700 gramů
-
čerstvého estragonu2 stonky
-
vody350 gramů
-
polohrubé mouky20 gramů
-
mořské soli, hrubé nebo podle chuti1 špetka
-
čerstvě mletého černého pepře nebo podle chuti1 špetka
-
smetany, min. 30 % tuku100 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
145 kcal /
603 kJ
Protein
5 g
Tuk
9 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Bistro Polévkárna
10 recept
Česká republika
Česká republika