Zařízení & příslušenství
Žampiónový krém s estragonem
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
700 gramů bílých žampiónů, čerstvých napůl
-
2 stonky čerstvého estragonu
-
350 gramů vody
-
20 gramů polohrubé mouky
-
1 špetka mořské soli, hrubé nebo podle chuti
-
1 špetka čerstvě mletého černého pepře nebo podle chuti
-
100 gramů smetany, min. 30 % tuku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
5 g
Kalorie
603 kJ /
145 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bistro Polévkárna
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
RAW oříšková zmrzlina
5min.
Chlebová pivní polévka
30min.
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20min.
Telecí party klobásky
1hod. 10min.
Amarantová mouka
5min.
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25min.
Cuketový krém s rybími plátky
40min.
Fenyklový digestiv
10min.
Lososový krém s pažitkovou omeletou a pečenými kaštany - 2017
50min.
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35min.
Ořechovo-kávový moučník
1hod. 10min.
Krémová polévka z bylinek a brambor
45min.