Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů bílých žampiónů, čerstvých, napůl
- 2 stonky čerstvého estragonu
- 350 gramů vody
- 20 gramů polohrubé mouky
- 1 špetka mořské soli, hrubé nebo podle chuti
- 1 špetka čerstvě mletého černého pepře nebo podle chuti
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 603 kJ / 145 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hráškový krém s bazalkou
20min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min
Plněné kapustové listy s rajčaty
Brak ocen
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1h 5min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50min
Ledová káva s whisky creamem
15min
Cuketový krém s rybími plátky
40min
Krémová polenta s pórkem
1h 5min
Gulášová polévka s balzamikem
1h 30min
Fenyklová polévka se sýrem
35min
Špenátový quiche s kandovanou citrónovou kůrou
1h 20min
Drůbeží játrová paštika
6 Std. 40 Min