Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů bílých žampiónů, čerstvých, napůl
- 2 stonky čerstvého estragonu
- 350 gramů vody
- 20 gramů polohrubé mouky
- 1 špetka mořské soli, hrubé nebo podle chuti
- 1 špetka čerstvě mletého černého pepře nebo podle chuti
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 603 kJ / 145 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bezlepkový chléb
1h 40 min.
Ředkvičková omáčka s křenem
Keine Bewertungen
Parmazánová polévka s rýží
25 Min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30 Min
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Keine Bewertungen
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1h
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30 Min
Žampiony v octu
Keine Bewertungen
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35 Min
Hedvábné brokolicové pyré
30 Min
Hrášková pomazánka s pecorinem
10 Min