Žampiónový krém s estragonem

Žampiónový krém s estragonem

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce

Suroviny

  • 700 gramů bílých žampiónů, čerstvých napůl
  • 2 stonky čerstvého estragonu
  • 350 gramů vody
  • 20 gramů polohrubé mouky
  • 1 špetka mořské soli, hrubé nebo podle chuti
  • 1 špetka čerstvě mletého černého pepře nebo podle chuti
  • 100 gramů smetany, min. 30 % tuku

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 5 g
Kalorie 603 kJ / 145 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...