Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů bílých žampiónů, čerstvých, napůl
- 2 stonky čerstvého estragonu
- 350 gramů vody
- 20 gramů polohrubé mouky
- 1 špetka mořské soli, hrubé nebo podle chuti
- 1 špetka čerstvě mletého černého pepře nebo podle chuti
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 603 kJ / 145 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Žampiónová krémová polévka
20 min
Koláč s mletým masem a zeleninou
1 Std. 30 Min
Zeleninová bábovka
1 Std. 45 Min
Mazancové těsto plněné klobásou
3h 40min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Křupavoučký květák
1 Std.
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Žádné hodnocení
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45 Min
Kuřecí krémová polévka s kešu oříšky
30 Min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1h 20min
Kynuté bramborové koblížky s uzeným masem
2u. 20min
Fougasse se sýrem
2h 35min