Zařízení & příslušenství
Žampiónový krém s estragonem
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
700 gramů bílých žampiónů, čerstvých napůl
-
2 stonky čerstvého estragonu
-
350 gramů vody
-
20 gramů polohrubé mouky
-
1 špetka mořské soli, hrubé nebo podle chuti
-
1 špetka čerstvě mletého černého pepře nebo podle chuti
-
100 gramů smetany, min. 30 % tuku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
5 g
Kalorie
603 kJ /
145 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bistro Polévkárna
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Avokádovo-bazalkový dip
20min.
Limetkový koláč s tvarohem
12hod. 50min.
Vanilkový kešu jogurt
16hod.
Bob čorba
13hod. 15min.
Kukuřičný chléb
1hod. 5min.
Směs na pečení bezlepkového chleba
10min.
Hříbkové máslo
4hod.
Kuřecí krémová polévka s kešu oříšky
30min.
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
1hod.
Parmazánová polévka s rýží
25min.
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35min.
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení