Zařízení & příslušenství
Žampiónový krém s estragonem
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
700 gramů bílých žampiónů, čerstvých napůl
-
2 stonky čerstvého estragonu
-
350 gramů vody
-
20 gramů polohrubé mouky
-
1 špetka mořské soli, hrubé nebo podle chuti
-
1 špetka čerstvě mletého černého pepře nebo podle chuti
-
100 gramů smetany, min. 30 % tuku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
5 g
Kalorie
603 kJ /
145 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bistro Polévkárna
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly
1 Std.
Knedlíky z bramborového těsta s houbami
40 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 Std. 20 Min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55 Min
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10 Min
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25 Min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45 Min
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Keine Bewertungen
Kuře na kari s olivami
50 Min
Sticky toffee moučník
1 Std.
Polévka z růžičkové kapusty
45 Min