
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 opakowanie boczku parzonego, w plastrach (100 g)
- ¼ łyżeczki ziaren pieprzu czarnego
- 1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
- 1 czubata łyżka prażonej cebulki, gotowej
- ½ łyżeczki tymianku, suszonego
- 150 g soli gruboziarnistej (patrz wskazówka)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1990 kJ / 476 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 58848 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szybka zupa w proszku
10 Min
Olej aromatyzowany liśćmi selera
8 Std. 15 Min
Majonez
5 Min
Kandyzowane orzeszki ziemne
3 Std. 20 Min
Orzechy słodko-pikantne
20 Min
Oliwa truflowa
10 Min
Chutney śliwkowy
1 Std.
Wytrawna konfitura z pomidorów
55 Min
Konfitura z boczku i cebuli
25 Min
Syrop cytrynowo-ziołowy
55 Min
Słodzone mleko zagęszczone
35 Min
Sos paprykowy à la Ajvar
55 Min