
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g gekookte worst (Brühwurst) in plakjes (1 cm)
nebo 300 g gerookte varkensworst in plakjes (1 cm) - 30 g olie
- 950 g water
- 30 - 50 g boerenkool zonder dikke stelen
- 120 g uien gehalveerd
- 80 g wortelen in stukken
-
80
g selderstengels in stukken
nebo 80 - 100 g peterseliewortel in stukken - 3 teentjes knoflook
- 30 g tomatenpuree
-
300
g verse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjes
nebo 300 g verse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjes -
2
tl vleesbouillonpasta
nebo 2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l) - 1 - 2 laurierbladeren, gedroogd
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 30 - 50 g parelgerst (zie variatie)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 334.2 kcal / 1398.3 kJ
- Protein
- 14.5 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 17.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 884.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Keine Bewertungen
Groenteflan
1 Std. 35 Min