Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olie
-
300
g gekookte worst (Brühwurst), in plakjes (1 cm)
nebo 300 g gerookte varkensworst, in plakjes (1 cm) - 950 g water
- 30 - 50 g boerenkool, zonder dikke stelen
- 120 g uien, gehalveerd
- 80 g wortelen, in stukken
-
80
g selderstengels, in stukken
nebo 80 - 100 g peterseliewortel, in stukken - 3 teentjes knoflook
- 30 g tomatenpuree
-
300
g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjes
nebo 300 g verse champignons de Paris, in plakjes - 30 - 50 g parelgerst (zie variatie)
-
2
tl vleesbouillonpasta
nebo 2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1398.3 kJ / 334.2 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 17.2 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 884.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bibimbap burrito
45min
Miso carbonara udon noedels
25min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Citroen-kokos bliss balletjes
Žádné hodnocení
Gekruide lamstaart
40 Min
Schiacciata met gerookte zalm
Žádné hodnocení
Gevulde kroketten
Žádné hodnocení
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 godz.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min