Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g bulgur
- 410 g water
- 70 g olijfolie
- 480 g bloem
- 10 g verse gist
- 10 g zout
- bloem, om te bewerken
- 80 g Cheddar kaas, in stukken
- 80 g Gruyère kaas, in stukken
- 80 g mozzarella, in stukken
- 200 g sjalotten, gehalveerd
- 1 tl suiker
- 15 g balsamicoazijn (volitelně)
- 20 g ciderazijn
- 2 teentjes knoflook
- 5 g verse peterseliebladeren
- 20 g boter, in stukken
-
400
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken
nebo 400 g verse champignons de Paris, in stukken - 2 - 3 snuifjes zout
- 3 - 4 el boter, om te bakken
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2309.6 kJ / 552 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Sacharidy
- 64.8 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 733.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Žádné hodnocení
Vegetarische chili
Žádné hodnocení
Mediterrane paprika's
Žádné hodnocení
Stevige linzenchili
50min
Virgin citroen en tijm cocktail
45min
Vegan Caesar saladedressing
Žádné hodnocení
Aardappelpuree met de Peeler
Žádné hodnocení
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Žádné hodnocení
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min
Roodbruin gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Romige courgettensoep
35 Min
Romige aspergesoep
25 Min