Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g bulgur
- 410 g water
- 70 g olijfolie
- 480 g bloem
- 10 g verse gist
- 10 g zout
- bloem, om te bewerken
- 80 g Cheddar kaas, in stukken
- 80 g Gruyère kaas, in stukken
- 80 g mozzarella, in stukken
- 200 g sjalotten, gehalveerd
- 1 tl suiker
- 15 g balsamicoazijn (volitelně)
- 20 g ciderazijn
- 2 teentjes knoflook
- 5 g verse peterseliebladeren
- 20 g boter, in stukken
-
400
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken
nebo 400 g verse champignons de Paris, in stukken - 2 - 3 snuifjes zout
- 3 - 4 el boter, om te bakken
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2309.6 kJ / 552 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Sacharidy
- 64.8 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 733.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Žádné hodnocení
Griekse salade met gestoomde kip
Žádné hodnocení
Oriëntaalse brunch
Žádné hodnocení
Gazpacho met kers en munt
Žádné hodnocení
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Gember schillen
Žádné hodnocení
Pavlova-toren met gemengde bessen
Žádné hodnocení
Kalfszwezerik met lente-uien
Žádné hodnocení
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15 min
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Zalm met waterkerskorst
Žádné hodnocení