Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g cebola roxa
- 20 g manteiga
- 50 g açúcar amarelo
-
20
g vinagre balsâmico
nebo 20 g vinagre de vinho tinto - 1 - 2 pitadas de sal
- 1 dente de alho
- 25 g azeite
- 500 g beterraba crua s/ casca cortada em pedaços
- 350 - 400 g água
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- 1 - 2 pitadas de tomilho seco
-
4
fatias de baguete
nebo 4 fatias de pão - 60 - 80 g queijo azul cortado em pedaços
- 100 g natas, min. 30% de gordura
- 1 c. sopa de sumo de limão
- 1 c. sopa de noz picada p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1703.5 kJ / 407.1 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 25.6 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 388.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de abóbora e maçã
30min
Sopa de vegetais com peru
40min
Migas com pimentos padrón
30min
Creme de espinafres, coco e curgete com croutons aromatizados
50 min
Pad thai de abóbora
40min
Folhados de Peru
Nessuna valutazione
Salada de beterraba e cenoura à brasileira - TM5
Nessuna valutazione
Tarte vegan de limão e chá preto
1h 30min
Molho aioli vegan
5h
Embrulhos de acelga com fiambre e arroz
1h
Tarte vegan de caramelo salgado
1h 45 min
Creme da rama do alho-francês
40min