Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 110 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
nebo 2 g di lievito di birra fresco - 90 g di farina di segale
Impasto
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1740 g di acqua (di cui 240 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 210 g di farina di segale
- 230 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
-
10
g di malto in polvere
nebo 10 g di miele - 8 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 7648 kJ / 1893 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 372 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 31.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6u.
Pane contadino
19h
Biscotti con semi di girasole
1u.
Panini allo yogurt e farina di castagne
3h 30min
Roggenbrot (pane austriaco)
3h 30min
Pane paesano
3h
Pane di patate e noci
21 Std.
Pane al latticello
18 Std.
Pane "challah" (vegan)
2h 30min
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21 Std.
Panini di segale
12h
Lievito madre disidratato
24 Std. 10 Min