
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 110 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
nebo 2 g di lievito di birra fresco - 90 g di farina di segale
Impasto
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1740 g di acqua (di cui 240 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 210 g di farina di segale
- 230 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
-
10
g di malto in polvere
nebo 10 g di miele - 8 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1893 kcal / 7648 kJ
- Protein
- 52 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 372 g
- Vláknina
- 31.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alla zucca con uvetta
19hod.
Stollen natalizio al formaggio
4hod.
Limoni al pepe in conserva
72hod. 5min
Shepherd's pie vegetariana alle patate dolci
35min
Lecso
40min
Krampus di pane dolce
5hod.
Pa Gialt (Pane giallo)
3hod. 30min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2hod. 30min
Pane ai semi di girasole
22hod.
Soda Bread (pane irlandese)
45min
Ragù di nocciole vegetariano
35min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6hod.