Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 200 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 250 g di verze a listarelle
- 600 g di patate, pelate e a pezzi (1.5 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 200 g di farina di grano saraceno
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
- 120 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2266.3 kJ / 541.6 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 50.9 g
- Tuk
- 29.5 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 311.2 mg
Alternativní recepty
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2 godz. 30 min
Pop corn di patate
1h 30 min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3h 30 min
Vitello tonnato
2 Std. 45 Min
Monte Cristo sandwich
4h 30 min
Grissini Rubatà
2 godz. 30 min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Canederli agli spinaci
2 godz. 30 min
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1h
Focaccia cipolle e zucca
2 godz.
Focaccia genovese (TM6)
5h