
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 200 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 250 g di verze a listarelle
- 600 g di patate pelate e a pezzi (1.5 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 200 g di farina di grano saraceno
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
- 120 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca
- pepe nero macinato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 541.6 kcal / 2266.3 kJ
- Protein
- 20.8 g
- Tuk
- 29.5 g
- Sacharidy
- 50.9 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Sodík
- 311.2 mg
Alternativní recepty
Torta salata con melanzane e scamorza
1hod. 30min
Crespelle agli asparagi
1hod. 30min
Focaccia alle cipolle
2hod. 40min
Zavata carsolina
5hod.
Michetta (TM6)
6hod. 30min
Crespelle ai funghi
1hod. 30min
Focaccia millebolle
28hod.
Calzone fritto
5hod.
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13hod.
Baci di dama alle nocciole
2hod. 30min
Gnocco fritto
1hod. 5min
Crespelle con radicchio e noci
2hod.