Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish di farro
- 150 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina di farro integrale
Impasto
- 700 g di acqua (di cui 200 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di farro + q.b.
-
15
g di malto in polvere
nebo 15 g di miele - 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- semi di sesamo, a piacere
- semi di papavero, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 758 kJ / 181 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alla zucca con uvetta
19h
Pan brioche allo yogurt
5h 15 min
Baguette integrale
5h
Pane ai semi di girasole
22h
Pane ai cereali con i semi
3u. 10min
Pane morbido di farro
19h
Panini morbidi dolci
1 Std. 30 Min
Ghirlanda di pan brioche al farro
15h 30min
Panini della Val Venosta
15h 30min
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
1 Std. 10 Min
Baguette francese (TM6)
5h
Panini al cumino
16h 30min