
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish di farro
- 150 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina di farro integrale
Impasto
- 700 g di acqua (di cui 200 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di farro + q.b.
-
15
g di malto in polvere
nebo 15 g di miele - 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- semi di sesamo a piacere
- semi di papavero a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 181 kcal / 758 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabattine
3hod. 30min
Panini croccanti
24hod.
Rotolini di farro
30hod.
Panini di segale
12hod.
Filoncini di semola
4hod.
Panini integrali alla paprika
3hod. 30min
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
3hod. 35min
Pane arabo
3hod. 30min
Focaccia barese (TM6)
4hod.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5hod.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24hod.
Pizza napoletana
9hod.