
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 200 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
nebo 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina di segale + q.b.
Starter
- 150 g di chicchi di segale
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Pane
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
- 10 g di malto in polvere
- 10 g di sale
- 2 cucchiaini di spezie miste in polvere (cardamomo, cumino, semi di finocchio, coriandolo, ecc.)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2190 kcal / 8753 kJ
- Protein
- 62 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 420 g
- Vláknina
- 43.4 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane contadino
19hod.
Pane alla zucca con uvetta
19hod.
Pane di patate e noci
21hod.
Pane veneziano
18hod. 30min
Pane al latticello
18hod.
Panini di segale
12hod.
Filone di segale
4hod.
Pane ai semi di girasole
22hod.
Pane di segale
20hod. 30min
Pagnotte integrali con lievito madre
4hod.
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6hod.
Pane semplice
4hod.