Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 200 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
nebo 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina di segale + q.b.
Starter
- 150 g di chicchi di segale
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Pane
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
- 10 g di malto in polvere
- 10 g di sale
- 2 cucchiaini di spezie miste in polvere (cardamomo, cumino, semi di finocchio, coriandolo, ecc.)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 8753 kJ / 2190 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 420 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 43.4 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4 Std.
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane contadino
19h
Pane ai semi di girasole
22h
Pane morbido di farro
19h
Pane di patate e noci
21 Std.
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane di segale
20hod. 30min
Lievito madre con farina di segale
96 godz. 20 min
Filone di segale
4 Std.
Panini al cumino
16 Std. 30 Min