Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 200 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
nebo 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina di segale + q.b.
Starter
- 150 g di chicchi di segale
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Pane
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
- 10 g di malto in polvere
- 10 g di sale
- 2 cucchiaini di spezie miste in polvere (cardamomo, cumino, semi di finocchio, coriandolo, ecc.)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 8753 kJ / 2190 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 420 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 43.4 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pagnotta rustica
3h
Panini al cumino
16 Std. 30 Min
Pane al latticello
18h
Panini della Val Venosta
15h 30min
Rotolini di farro
30h
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21 Std.
Lievito madre con farina di segale
96 Std. 20 Min
Pane ai semi di girasole
22 Std.
Pane morbido di farro
19 godz.
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Pane semplice
4h