
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g vand
- 1 tsk salt
- 2 grønkål skåret i mindre stykker (1 cm)
- 400 g butternut squash uden skal, skåret i mindre stykker (2-3 cm)
- 320 g pasta, tørret
- 1 spsk ekstra jomfruolivenolie
- 40 g parmesanost skåret i minde stykker
- 60 g løg skåret i mindre stykker
- 1 fed hvidløg
- 10 g salvie, frisk
- 30 g ekstra jomfruolivenolie
- 60 g flødeost
- 2 - 4 knivspids sort peber, friskkværnet
- 20 g pinjekerner, ristede
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 610.1 kcal / 2552.6 kJ
- Protein
- 19.9 g
- Tuk
- 24.3 g
- Sacharidy
- 82.2 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Sodík
- 858.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ærte- og pancetta risotto
30min
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
30min
Vegetarlasagne
Pas d’évaluation
Bagt mac and cheese med grøntsager
Pas d’évaluation
Soba nudler
Pas d’évaluation
Japanske ramen nudler
Pas d’évaluation
Dumpling dej
Pas d’évaluation
Kinesiske ægnudler
Pas d’évaluation
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Pas d’évaluation
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Pas d’évaluation
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Pas d’évaluation
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Pas d’évaluation