
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g løg, brune skåret i halve
- 2 fed hvidløg
- 1 kvist bredbladet persille, frisk kun blade
- 1 kvist basilikum, frisk kun blade, plus ekstra til pynt
- ¼ - ½ rød chili, frisk udsået, hvis det foretrækkes
- 100 g tørrede tomater
- 30 g smør
- 500 g kyllingebryst, uden skind skåret i stykker (2-3 cm)
- 250 g fløde, 35 %
- 350 g vand
- 80 g hvidvin
- 1 spsk hønsebouillon (se tips)
- 250 g pasta, penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 703 kcal / 2954 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 57 g
- Vláknina
- 7 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Sodík
- 886 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti carbonara
40 min
Vegetarlasagne
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Japansk ramen
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
Brak ocen
Kinesiske ægnudler
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen