Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 g frische Brombeeren
- 270 g Wasser
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Nelkenpulver
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 375 g Sirupzucker, für Beeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Flasche
- Kalorie
- 2074 kJ / 495 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 114 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Kirschenkompott
1 godz. 35 min
Himbeer-Zitronen-Sirup
2 godz. 15 min
Kirschennektar
2hod.
Stachelbeermarmelade "Gin Tonic"
1 godz.
Himbeer-Zitronen-Gelee
55 min
Löwenzahnhonig (Löwenzahnsirup)
6h 20 min
Ribisel-Apfelessig
4h 20min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 godz. 20 min
Ribiselgelee
55 min
Marillennektar
2hod.
Zitronenmelissesirup
5 Std. 10 Min