
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ - 2 sdm cabai merah bubuk sesuai selera
- 50 g kedelai hitam bubuk
- ½ sdt kunyit bubuk
- 2 sdm minyak wijen murni (cold press)
- 1 sdm 3-booster powder (lihat tips)
- 2 sdt jahe segar sesuai selera
- 1 ½ sdt garam batu
- 300 g tahu padat (tau kwa), potong ukuran besar (3-5 cm)
- 80 g air
- 10 g gula cokelat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 225 kcal / 941 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 11 g
Alternativní recepty
Abon Daging Asli (Authentic Meat Floss)
1h 50min
Bakso Goreng
1h 20min
Sambal Tumis Udang
30min
Tempe Almond
96h
Tempe Kedelai
72h
Penne Arrabbiata Udang
30min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
Pas d’évaluation
Tempe Gembus
72h
Brokoli Saus Jamur
Pas d’évaluation
Gandum Bulgur
Pas d’évaluation
Kacang Canelini Lembut
Pas d’évaluation
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Pas d’évaluation