Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmezaanse kaas, cut in pieces
- 30 g pecorinokaas (volitelně)
- 1 sjalot (30 g)
- 150 g baconblokjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1200 g water
- ¾ tl zout
- 350 g droge pasta, type spaghetti
- 3 eieren
- 1 eierdooier
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2528 kJ / 604 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 4.6 g
Alternativní recepty
Bloemkool met kaas
55 min
Lasagne bolognese
2h 30min
Alpengratin
50 λεπτ.
Noedelsoep
35 λεπτ.
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 λεπτ.
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 λεπτ.
Preiquiche
1u. 45min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 λεπτ.
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 λεπτ.
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1ωρ.