Chawanmushi (Tim Telur Kukus khas Jepang)

Chawanmushi (Tim Telur Kukus khas Jepang)

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porsi

Suroviny

Kaldu Dashi
  • air
    480 g
  • konbu (rumput laut kering)
    1 potongan
  • katsuobushi (serutan ikan cakalang)
    15 g
Custard Telur Jepang
  • sake
    1 ½ sdt
  • mirin
    1 ½ sdt
  • telur besar (63-73 g)
    3
  • kecap asin
    1 ½ sdt
  • air
    100 g
  • rumput laut nori potong julienne, untuk menghias
  • lokio segar untuk menghias

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Sodík 327 mg
Protein 5 g
Kalorie 243 kJ / 58 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše