Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 sawi putih (berkisar 700 g), dibelah dua memanjang lalu potong kecil-kecil (5 cm)
- 4 sdm garam laut halus (fine sea salt)
- air, untuk merendam sawi putih
-
200
g lobak putih, potong korek api (4 cm x 3 mm)
nebo wortel, potong korek api (4 cm x 3 mm) - 6 daun bawang (berkisar 100 g), potong korek api (4 cm x 3 mm)
- 6 siung bawang putih
- 2 sdt gula kastor
- 20 g jahe segar, dikupas, iris bulat-bulat (2 mm)
- 2 sdm terasi
- 3 - 4 sdm sambal pasta Korea (gochujang), sesuai selera
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2006 kJ / 476 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 4 g