Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 siung bawang putih
- 20 g kecap hitam
- 15 g minyak wijen
- 10 g biji wijen panggang
- ½ sdt gula kastor
- ½ sdt bubuk cabai Korea (gochugaru) (lihat tips)
- 1000 g air
- 2 terong (sekitar 700 g), potong wedges (2 cm x 15 cm) (lihat tips)
- ½ sdt garam laut
- 2 jumput lada hitam bubuk
- 2 daun bawang, iris tipis-tipis (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 393 kJ / 95 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 6 g