Zařízení & příslušenství
Gaji Namul (Terong Kukus
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 porsi
Suroviny
-
siung bawang putih2
-
kecap hitam20 g
-
minyak wijen15 g
-
biji wijen panggang10 g
-
gula kastor½ sdt
-
bubuk cabai Korea (gochugaru) (lihat tips)½ sdt
-
air1000 g
-
terong (sekitar 700 g), potong wedges (2 cm x 15 cm) (lihat tips)2
-
garam laut½ sdt
-
lada hitam bubuk2 jumput
-
daun bawang iris tipis-tipis (5 mm)2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsi
Protein
2 g
Kalorie
393 kJ /
95 kcal
Tuk
6 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Masakan Korea
9 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sambal Tumis Udang
30min.
Tempe Almond
96hod.
Tempe Kedelai
72hod.
Penne Arrabbiata Udang
30min.
Köttbullar (Swedish Meatballs)
Žádné hodnocení
Tempe Gembus
72hod.
Brokoli Saus Jamur
Žádné hodnocení
Gandum Bulgur
Žádné hodnocení
Kacang Canelini Lembut
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Lumpia Sayur
2hod. 10min.
Deviled Eggs
Žádné hodnocení