Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cățel de usturoi
- 5 g ghimbir proaspăt, tăiat felii (2 mm)
- 30 g ulei de măsline
- 20 g făină
- 400 g piept de curcan, fără piele și fără os, tăiat bucăți (4-5 cm)
- 40 g praz, tăiat rondele (5 mm)
- 80 g morcovi, tăiați rondele (5 mm)
- 40 g fasole verde congelată
- 4 linguri sos de soia
- 1200 g apă
-
200
g orez cu bobul lung
nebo 200 g orez cu bob lung, tip jasmine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1894.5 kJ / 452.8 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Sacharidy
- 49.2 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 969 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fâșii de vițel cu cartofi
2h 50min
Sandviciuri calde, cu brânză și ciuperci
2j 10 menit
Mușchi de vită cu unt Café de Paris
Žádné hodnocení
Orez cu carne de porc și condiment „5 arome”
50min
Supă de ciuperci și curcan cu legume, la aburi
45 Min
Supă de dovleac, Pește cu orez și legume, Crumble cu mere și pere
1 Std.
Pui cu lămâie și usturoi
30 Min
Pulpe de pui sous-vide
1h 35min
Pește gras sous-vide
1 godz. 5 min
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5 Std. 15 Min
Salată de cartofi Jersey Royal
40 Min
Somon cu orez și sos de mărar
40 Min