
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g soğan ikiye bölünmüş
- 2 adet enginar (çanak), orta boy, ayıklanmış, dörde bölünmüş
- 400 g kuru bakla (ıslatılmamış ağırlığı 400 g), 1 gece önceden ıslatılıp süzdürülmüş
- 435 g su
- 2 tk tuz
- 2 tk şeker
- 85 g zeytinyağı yağlamak için ekstra zeytinyağı
- ½ limonun suyu
- ½ portakalın suyu
- 75 g rakı
- 4 - 5 adet adaçayı yaprağı, taze süslemek için ekstra adaçayı
- dereotu yaprağı
- limon dilimlenmiş, süslemek için (volitelně)
- portakal dilimlenmiş, süslemek için (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 206.3 kcal / 863.5 kJ
- Protein
- 8.5 g
- Tuk
- 7.7 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baharat ve Ananaslı Salata Sosu
Žádné hodnocení
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Žádné hodnocení
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Marine Edilmiş Biberler
55min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1hod. 15min
Guacamole
15min
Bearnez Sos
15min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55min
Otlu Peynir Ezmesi
20min
Zeytinyağlı Fava
35min