Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 diş sarımsak
- 10 g taze zencefil, dilimlenmiş (2 mm)
- 30 g sıvı yağ
- 80 - 100 g kaliforniya biberi, küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
- 100 g soğan, küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
- 2 tk köri tozu
- ½ tk Çin usulü beş baharat karışımı, (bk. öneriler)
- 200 g tavuk göğsü fileto, derili veya derisiz, parçalara bölünmüş (yakl. 2 cm)
- 200 g darı tanesi
- 80 g bezelye, dondurulmuş
- 600 g su
- 1 tk ev yapımı sebze bulyon
- 20 g soya sosu
- 1 tk tuz
- kişniş yaprağı, doğranmış, servis etmek için
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsiyon
- Kalorie
- 5956.4 kJ / 1423.6 kcal
- Protein
- 76.2 g
- Sacharidy
- 177.2 g
- Tuk
- 44.9 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 26.6 g
- Sodík
- 3562 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hollandez sos
20 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Yaban Mersinli Protein İçeceği
5 Min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Žádné hodnocení
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1h 25 min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 Std. 15 Min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Žádné hodnocení
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 Min
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16 Std.
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Žádné hodnocení
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1h 5min