Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 diş sarımsak
- 10 g taze zencefil, dilimlenmiş (2 mm)
- 30 g sıvı yağ
- 80 - 100 g kaliforniya biberi, küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
- 100 g soğan, küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
- 2 tk köri tozu
- ½ tk Çin usulü beş baharat karışımı, (bk. öneriler)
- 200 g tavuk göğsü fileto, derili veya derisiz, parçalara bölünmüş (yakl. 2 cm)
- 200 g darı tanesi
- 80 g bezelye, dondurulmuş
- 600 g su
- 1 tk ev yapımı sebze bulyon
- 20 g soya sosu
- 1 tk tuz
- kişniş yaprağı, doğranmış, servis etmek için
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsiyon
- Kalorie
- 5956.4 kJ / 1423.6 kcal
- Protein
- 76.2 g
- Sacharidy
- 177.2 g
- Tuk
- 44.9 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 26.6 g
- Sodík
- 3562 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4 Std.
Kremalı sebzeli tavuk
50 min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Žádné hodnocení
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10 min
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Elmalı Tart
1 godz.
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Žádné hodnocení
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8h
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 Std. 30 Min
Tavuk ve Körili Mercimek
35 min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 min