Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g badem, küçük parçalara bölünmüş
- 100 g yeşil elma, çekirdekleri çıkarılmış, dörde bölünmüş
- 25 g kırmızı soğan, ikiye bölünmüş (volitelně)
- 85 g kereviz sapı, dilimlenmiş ( yakl. 2 cm)
-
95
g turna yemişi, kurutulmuş
nebo 95 g yaban mersini, kurutulmuş -
20 - 25
g misket limonu suyu, damak tadına göre
nebo 20 - 25 g limon suyu, damak tadına göre - 140 g mayonez
- ⅛ tk tuz, damak tadına göre
- ⅛ tk karabiber, damak tadına göre
-
400
g tavuk göğsü fileto, derisiz, haşlanmış, küp küp kesilmiş (yakl. 2.5 cm), bk. öneriler
nebo 400 g tavuk göğsü fileto, derisiz, sotelenmiş, küp küp kesilmiş (yakl. 2.5 cm), bk. öneriler -
4 - 5
frenk soğanı, dilimlenmiş (yakl. 2 cm)
nebo 4 - 5 filiz tarhun, taze, sadece yaprakları
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45 Min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 godz.
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50min
Tavuklu Buddha Bowl
1 godz.
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1 godz.
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1 godz. 25 min
Fırınlanmış Havuç
30 Min
Quark
15 godz. 20 min
Surumi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1 Std. 20 Min
Körili Coleslaw
10min