Kompatibilní verze
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pineapple Chutney
- ½ fresh red chilli, deseeded if desired
- 100 g red pepper, cut in pieces (3 cm)
- 1000 g pineapple, peeled, cut in pieces (3 cm)
- ½ tsp chipotle chilli flakes
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 tsp mustard seeds
- 50 g apple cider vinegar
- 200 g jam sugar
Hoisin Pulled Pork
- 10 g vegetable oil
- 150 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 800 g pork shoulder, boneless, in one piece
- 40 g tomato purée
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 200 g water
- 220 g hoisin sauce, plus extra for serving
- 40 g light brown sugar
- 1 Tbsp soy sauce
- ½ tsp Chinese five spice powder
- 6 brioche burger buns
- 2 - 3 little gem lettuce, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3485 kJ / 833 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 114 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 892 mg
Alternativní recepty
Taco Seasoning
5 Min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 Min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Potatoes with Bacon and Hash
2 Std. 15 Min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50 Min
Green Mole Chicken
1h
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Chocolate Guinness® Cake
2h 5 min