![Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e2e744907aa96dfebac1c49eca719407/Derivates/5fa8d16f6ea758122052736833b772468b5173d0.jpg)
Kompatibilní verze
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pineapple Chutney
- ½ fresh red chilli, deseeded if desired
- 100 g red pepper, cut in pieces (3 cm)
- 1000 g pineapple, peeled, cut in pieces (3 cm)
- ½ tsp chipotle chilli flakes
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 tsp mustard seeds
- 50 g apple cider vinegar
- 200 g jam sugar
Hoisin Pulled Pork
- 10 g vegetable oil
- 150 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 800 g pork shoulder, boneless, in one piece
- 40 g tomato purée
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 200 g water
- 220 g hoisin sauce, plus extra for serving
- 40 g light brown sugar
- 1 Tbsp soy sauce
- ½ tsp Chinese five spice powder
- 6 brioche burger buns
- 2 - 3 little gem lettuce, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3485 kJ / 833 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 114 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 892 mg
Alternativní recepty
Sticky Chilli Beef
55 min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4h 25 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25 min
Pomegranate and Mint Marinade
5 min
Ham and Leek Pies
1h 50min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6sa 30 dk
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35 min
Lemongrass Beef Salad
30 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1 Std. 45 Min