Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-vide Sausage Mixture
- 60 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g celery, cut in pieces
- 400 g pork sausage meat (see tip)
- 5 g balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder, freshly squeezed (see tip)
Assembly and Serving
- 50 g dry white wine
- 2 Tbsp olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- fresh basil leaves, for garnishing (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1811 kJ / 433 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 878 mg
Alternativní recepty
Chilli Con Carne
35min
Lamb Meatballs
45min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Basmati Rice
35min
Oven Baked Vegetable Crisps (TM5)
1h 45 min
Beef Stroganoff
1h
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Steamed Rice
25min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 Std. 30 Min