Sous-vide Sausage Ragù

Sous-vide Sausage Ragù

4.6 9 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 25min.
4 portions

Suroviny

Sous-vide Sausage Mixture
  • onions quartered
    60 g
  • carrot peeled, cut in pieces
    60 g
  • celery cut in pieces
    50 g
  • pork sausage meat (see tip)
    400 g
  • balsamic vinegar
    5 g
  • fine sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • fresh sage leaves
    3
  • fresh rosemary
    2 sprigs
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder, freshly squeezed (see tip)
Assembly and Serving
  • dry white wine
    50 g
  • olive oil
    2 Tbsp
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • caster sugar
    2 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    2 - 3 pinches
  • dried oregano
    1 tsp
  • fresh basil leaves (volitelně) for garnishing

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 878 mg
Protein 17 g
Kalorie 1811 kJ / 433 kcal
Tuk 36 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...