Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-vide Sausage Mixture
- 60 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g celery, cut in pieces
- 400 g pork sausage meat (see tip)
- 5 g balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder, freshly squeezed (see tip)
Assembly and Serving
- 50 g dry white wine
- 2 Tbsp olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- fresh basil leaves, for garnishing (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1811 kJ / 433 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 878 mg
Alternativní recepty
Chicken with Peppers and Rice
1h
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 min
Chicken Mushroom Fajitas (TM6)
1h
Surimi Stick Salad (TM6)
15min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6h 10min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1h
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10 min
Pasta Amatriciana
30 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Chilli Con Carne
35 min
Pulled Pork Burgers
4h 50 min