Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-vide Sausage Mixture
- 60 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g celery, cut in pieces
- 400 g pork sausage meat (see tip)
- 5 g balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder, freshly squeezed (see tip)
Assembly and Serving
- 50 g dry white wine
- 2 Tbsp olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- fresh basil leaves, for garnishing (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1811 kJ / 433 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 878 mg
Alternativní recepty
Quick Gyros with Tzatziki
15 Min
Jersey Royal Potato Salad
40 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1 Std.
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Chilli Con Carne
35 Min
Ham and Mustard Toasts
3 Std.
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Dauphinoise Potatoes
50 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 Std. 10 Min