
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-vide Sausage Mixture
- 60 g onions quartered
- 60 g carrot peeled, cut in pieces
- 50 g celery cut in pieces
- 400 g pork sausage meat (see tip)
- 5 g balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches fine sea salt to taste
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder freshly squeezed (see tip)
Assembly and Serving
- 50 g dry white wine
- 2 Tbsp olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper to taste
- 1 tsp dried oregano
- fresh basil leaves for garnishing (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 433 kcal / 1811 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 878 mg
Alternativní recepty
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Courgetti Carbonara
40min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Žádné hodnocení
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1hod. 10min
Padrón Pepper Pesto
4hod. 15min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2hod. 10min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Spaghetti Carbonara
40min
Pepper and Salami Sauce
45min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min