Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)
- 1 tsp fine sea salt, plus 2 pinches and extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 600 g aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder
- 800 g floury potatoes, (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp cumin seeds
- 75 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 2 tsp dried herbes de Provence, homemade (see tip)
- 1600 g water
- 1 tsp vinegar (see tip)
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3249.3 kJ / 776.6 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 44.5 g
- Tuk
- 55.8 g
- Nasycený tuk
- 25.5 g
- Vláknina
- 9.2 g
- Sodík
- 759 mg
Alternativní recepty
Suet pastry with thyme
25min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 godz. 45 min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Blueberry Yoghurt
13h
Salted Caramel Ice Cream
14 Std.
Little pots of chocolate créme
1 Std. 15 Min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Parmesan Herb Madeleines
1h
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55min