Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée

Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée

5.0 1 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 2hod.
4 portions

Suroviny

  • lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)
    2
  • fine sea salt plus 2 pinches and extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ½ tsp
  • aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder
    600 g
  • floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder
    800 g
  • extra virgin olive oil
    2 Tbsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    75 g
  • dried herbes de Provence homemade (see tip)
    2 tsp
  • water
    1600 g
  • vinegar (see tip)
    1 tsp
  • xanthan gum (volitelně) (see tip)
    ⅛ tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 776.6 kcal / 3249.3 kJ
Protein 26.2 g
Tuk 55.8 g
Sacharidy 44.5 g
Vláknina 9.2 g
Nasycený tuk 25.5 g
Sodík 759 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...