Zařízení & příslušenství
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
Příprava 40min.
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
-
lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)2
-
fine sea salt plus 2 pinches and extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder600 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder800 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing75 g
-
dried herbes de Provence homemade (see tip)2 tsp
-
water1600 g
-
vinegar (see tip)1 tsp
-
xanthan gum (volitelně) (see tip)⅛ tsp
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
759 mg
Protein
26.2 g
Kalorie
3249.3 kJ /
776.6 kcal
Tuk
55.8 g
Vláknina
9.2 g
Nasycený tuk
25.5 g
Sacharidy
44.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
5 Ingredients
70 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Smoked Salmon Pâté
5min.
Beetroot Gravadlax
48hod. 20min.
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15min.
Colcannon
35min.
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1hod.
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Žádné hodnocení
Grated Carrot Salad
10min.
Butternut Squash and Ginger Soup
35min.
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1hod. 5min.
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1hod.
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Best Basic Houmous
5min.