
Zařízení & příslušenství
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
Příprava 40min
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
-
lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)2
-
fine sea salt plus 2 pinches and extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder600 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder800 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing75 g
-
dried herbes de Provence homemade (see tip)2 tsp
-
water1600 g
-
vinegar (see tip)1 tsp
-
xanthan gum (volitelně) (see tip)⅛ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
776.6 kcal /
3249.3 kJ
Protein
26.2 g
Tuk
55.8 g
Sacharidy
44.5 g
Vláknina
9.2 g
Nasycený tuk
25.5 g
Sodík
759 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

5 Ingredients
70 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko