Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 260 g di acqua
- 200 g di farina di segale
-
20
g di lievito madre di segale
nebo 2 g di lievito di birra fresco
Starter
- 25 g di pangrattato
- 50 g di acqua
Impasto
- 1590 g di acqua (di cui 90 g fredda)
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 180 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- 10 - 15 g di semi misti (zucca, lino, girasole, ecc.)
- 1 cucchiaino strutto
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 7541 kJ / 1932 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 358 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane morbido di farro
19h
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane in padella
18h
Pane di segale
20h 30min
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Filone di segale
4 godz.
Pane arabo
3 godz. 30 min
Pane ai semi di girasole
22h
Pane di kamut e farro
4 godz.
Pane semplice
4 godz.
Pane veneziano
18h 30min