Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 260 g di acqua
- 200 g di farina di segale
-
20
g di lievito madre di segale
nebo 2 g di lievito di birra fresco
Starter
- 25 g di pangrattato
- 50 g di acqua
Impasto
- 1590 g di acqua (di cui 90 g fredda)
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 180 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- 10 - 15 g di semi misti (zucca, lino, girasole, ecc.)
- 1 cucchiaino strutto
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 7541 kJ / 1932 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 358 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane integrale
3h 15min
Pane ai semi di girasole
22h
Pane morbido di farro
19h
Pane di patate e noci
21 Std.
Pane al latticello
18 Std.
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Pane in padella
18 Std.