
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 260 g di acqua
- 200 g di farina di segale
-
20
g di lievito madre di segale
nebo 2 g di lievito di birra fresco
Starter
- 25 g di pangrattato
- 50 g di acqua
Impasto
- 1590 g di acqua (di cui 90 g fredda)
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 180 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- 10 - 15 g di semi misti (zucca, lino, girasole, ecc.)
- 1 cucchiaino strutto
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1932 kcal / 7541 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 358 g
- Vláknina
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Impasto base per pane
1hod.
Pane veneziano
18hod. 30min
Pane al latticello
18hod.
Panini al cumino
16hod. 30min
Pane ai semi di girasole
22hod.
Panini al latte dolci
12hod.
Pane contadino ai cereali
7hod.
Pane di segale
20hod. 30min
Pane in cassetta semplice
19hod.
Pane toscano (TM6)
16hod. 30min
Pane di kamut e farro
4hod.
Pane semplice
4hod.