Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di latte in polvere magro
- 35 g di destrosio
- 3 g di farina di semi di carrube
- 175 g di zucchero
- 140 g di latte intero
- 40 g di panna (30-40% di grassi)
- cubetti di ghiaccio q.b. per raffreddare
- 600 g di yogurt greco
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco, filtrato
- 250 g di frutti rossi freschi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1138.7 kJ / 276.2 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 47.7 g
- Tuk
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 44.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelato fior di latte
16h 25min
Gelato all'ananas al profumo di agrumi
8h 20min
Gelato allo skyr vaniglia e lamponi
10 Std. 15 Min
Gelato fiordilatte
10 godz. 30 min
Gelato mascarpone e ciliegie
6 Std. 30 Min
Gelato al mango (per 2 persone)
15 Min
Frozen yogurt ai frutti di bosco
10h 20min
Gelato al ginseng
10 godz. 30 min
Gelato al latte e mango
10 Min
Gelato al mango
20 Min
Gelato ai frutti di bosco
12 Std. 15 Min
Gelato banana e ananas
8h 20min