Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di biscotti secchi a pezzi
- 30 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 150 g latte condensato
- 100 g di burro morbido, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- aroma al limone, 2 fialette
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 896.5 kJ / 214.3 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 208.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)
1h 15min
Crostata alle albicocche
2h
Gelato al parrozzo
10 Std. 30 Min
Torta della nonna al cioccolato
1 godz. 30 min
Zavata carsolina
5sa
Tarallini fritti al miele e mandarini
2h
Torta sfoglia alle mele
1 godz. 30 min
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2h
Ciambella ACE
1 godz. 30 min
Torta ovetto fondente
1 godz. 30 min
Torta soffice alle albicocche
1sa
Focaccia morbida al cioccolato
5j 30 menit