Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 80 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 60 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di formaggio di capra fresco
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 30 g di speck a fette
- 100 g di fichi con la buccia e rondelle (5 mm circa) (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1293.4 kJ / 304.6 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 52.5 mg
Alternativní recepty
Crostata albicocca e cioccolato fondente
6h
Crepes rosa con hummus di ceci
35 Min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 Min
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1 Std.
Bocconcini di maiale con uvetta e pinoli
45 Min
Frozen cappuccino al kiwi e basilico
Žádné hodnocení
Insalata di pere e formaggio erborinato con nocciole (TM6)
15 Min
Budino di halloween
2 Std.
Spuma di barbabietola con aringhe
1 Std. 15 Min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Crema per pandoro (senza lattosio)
45 Min