Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 80 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 60 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di formaggio di capra fresco
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 30 g di speck a fette
- 100 g di fichi con la buccia e rondelle (5 mm circa) (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1293.4 kJ / 304.6 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 52.5 mg
Alternativní recepty
Pudding di pane caramellato
5h
Focaccia patate e rosmarino
1h
Pizza fantasmagorica
3h 30 min
Cioccolata calda al pistacchio
15min
Bougatsa
1h
Tiramisù allo zabaione
7h
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40 Min
Bignè craquelin
2 godz.
Spaghetti di zucchine con ragù
40 Min
Arancia in sciroppo di chiodi di garofano
1h
Ghirlanda di Natale
4h
Pumpkin pie
2 godz. 30 min