
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 80 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 60 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di formaggio di capra fresco
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 30 g di speck a fette
- 100 g di fichi con la buccia e rondelle (5 mm circa) (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 304.6 kcal / 1293.4 kJ
- Protein
- 12.1 g
- Tuk
- 19.6 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Sodík
- 52.5 mg
Alternativní recepty
Insalata di barbabietola con caprino e noci
20min
Sformatini di agretti
1hod.
Torta di zucca con noci e cioccolato (senza glutine)
2hod. 30min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3hod. 30min
Pastella per pancakes e waffles morbidi (senza glutine, senza uova e senza lattosio)
50min
Uova ripiene al caprino su crema di piselli e lattuga
1hod.
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
30min
Baccalà alla mediterranea
1hod. 30min
Coppa degli innamorati cioccolato bianco e fragole
40min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1hod.
Crostata con crema e amaretti al caffè
2hod.
Brisèe con broccoletti e bacon
1hod. 30min