Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 80 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 60 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di formaggio di capra fresco
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 30 g di speck a fette
- 100 g di fichi con la buccia e rondelle (5 mm circa) (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1293.4 kJ / 304.6 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 52.5 mg
Alternativní recepty
Cestini al formaggio con salsa al peperoncino e confettura di lamponi
2 godz. 15 min
Sciroppo miele e zafferano
1小时
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci (TM6)
1 godz. 30 min
Spiedini di polpo e patate (TM6)
1 godz. 30 min
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1 godz. 20 min
Panini al pesto rosso e uova sode
2h
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2h 30min
Curd alle clementine
30 分钟
Salatini di Halloween
2h
Raffioli napoletani
45 分钟
Spalla di manzo a Cottura Lenta con salsa al vino
53h
Insalata riso e agrumi
30 分钟