Anelli salati al Parmigiano Reggiano

Anelli salati al Parmigiano Reggiano

3.8 13 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
12 pezzi

Suroviny

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 60 g di burro morbido
  • 20 g di panna acida (10% di grassi)
  • ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 uovo
  • 100 g di farina
  • 15 g di semi di sesamo, tostati

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 271.4 mg
Protein 3.7 g
Kalorie 447 kJ / 106.8 kcal
Tuk 7.1 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 7.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...