Anelli salati al Parmigiano Reggiano

Anelli salati al Parmigiano Reggiano

3.8 12 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
12 pezzi

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    60 g
  • di burro morbido
    60 g
  • di panna acida (10% di grassi)
    20 g
  • di paprika in polvere, affumicata
    ½ cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • uovo
    1
  • di farina
    100 g
  • di semi di sesamo, tostati
    15 g

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 106.8 kcal / 447 kJ
Protein 3.7 g
Tuk 7.1 g
Sacharidy 7.1 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 4 g
Sodík 271.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...