
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di burro morbido
- 20 g di panna acida (10% di grassi)
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 100 g di farina
- 15 g di semi di sesamo, tostati
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 106.8 kcal / 447 kJ
- Protein
- 3.7 g
- Tuk
- 7.1 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 271.4 mg
Alternativní recepty
Menu: Polpette al sugo di verdure; Mini tarte tatin
1 Std. 30 Min
Alberelli di cioccolato con crema di whisky
2 Std. 30 Min
Éclair salati con ricotta al miele e timo
1 Std. 30 Min
Confettura di pancetta
25 Min
Pollo speziato e purè di cavolfiore
40 Min
Alberello di biscotti cacao e peperoncino
2 Std.
Trancetti di zucchero croccanti
3 Std.
Funghi champignon ripieni di zucca
1 Std.
Panna cotta con pesche insaporite
5 Std. 15 Min
Palline di Parmigiano Reggiano
30 Min
Sandwich al cetriolo
5 Std. 30 Min
Crescia alla maceratese
3 Std.