Zařízení & příslušenství
Forelmousse
Příprava 5min.
Celkový 5min.
20 stuks
Suroviny
-
sjalotten gehalveerd4
-
gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)250 g
-
verse room150 g
-
fijn zout¼ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)20 sneetjes
-
dille, vers om te garneren4 - 5 takjes
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Protein
4 g
Kalorie
257 kJ /
62 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feestjes
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vitello tonnato
13hod.
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Bearnaisesaus
15min.
Zalmtartaar
10min.
Hollandaisesaus
15min.
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1hod. 30min.
Mousse van ham
10min.
Mousse van tonijn
10min.
Chocolademousse
3hod. 20min.
Hollandaisesaus
15min.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min.
Bearnaisesaus
20min.