Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 sjalotten, gehalveerd
- 250 g gerookte forelfilet, in stukken (ong. 4 filets)
- 150 g verse room
- ¼ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- 20 sneetjes pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 takjes dille, vers, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 257 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse van ham
10min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Aardbei-lavendel zephyrs
Žádné hodnocení
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Žádné hodnocení
Mini Fougasse
Žádné hodnocení
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Žádné hodnocení
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 godz. 30 min
Mousse van kaas
10min
Drijvende eilandjes
40min
Mousse van tonijn
10min