Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 sjalotten, gehalveerd
- 250 g gerookte forelfilet, in stukken (ong. 4 filets)
- 150 g verse room
- ¼ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- 20 sneetjes pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 takjes dille, vers, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 257 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige aspergesoep
25 min
Mousse van tonijn
10min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 λεπτ.
Kaascrackers
2h 30min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1sa 15 dk
Bearnaisesaus
15min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1ωρ. 30 λεπτ.
Mousse van kaas
10min
Mosterd-dillesaus
2 godz. 15 min
Basilicumpesto
10min
Mousse van ham
10min