
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 冷冻豌豆
- 1 把 嫩芦笋 ,切段
- 80 克 毛豆仁
- 850 克 水
- 80 克 藜麦、白色
- 1 根 西葫芦 ,切细条
- 2 根 葱 ,切碎
- 4 颗 鸡蛋(每颗约53-63克) ,水煮的,提前准备(见要诀)
- 30 克 原味开心果果仁 ,切碎
- 适量 食用花 ,装饰用
- 适量 特级初榨橄榄油 ,装饰用
- 80 克 车达乳酪 ,软化的
- 1 个 柠檬 或酸橙,切片(可省略)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 333 kcal / 1393.4 kJ
- Protein
- 20.6 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Sodík
- 222.7 mg