Zařízení & příslušenství
水晶海鲜冻
Příprava 8hod.
Celkový 8hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
吉利丁片 10克2 片
-
冷水 浸泡用适量
-
新鲜蛤蜊 选用文蛤300 克
-
昆布1 小片
-
矿泉水250 克
-
日本清酒100 克
-
盐2 克
-
新鲜豌豆仁10 克
-
虾仁100 克
-
胡萝卜 切0.5×0.5厘米丁20 克
-
矿泉水 冲洗用适量
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
329.7 mg
Protein
10.9 g
Kalorie
363.8 kJ /
87 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
3.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
晶致料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína