Zařízení & příslušenství
火腿鸡豆花
Příprava 20min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
鸡胸肉 切块100 克
-
蛋清2 颗
-
冰水30 克
-
盐1 小撮
-
玉米淀粉10 克
-
水500 克
-
金华火腿 洗净切薄片15 克
-
胡萝卜 切成菱形薄片15 克
-
小白菜 详见要诀3 - 4 颗
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
379.7 mg
Protein
16.5 g
Kalorie
580.6 kJ /
138.8 kcal
Tuk
5.6 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
营养儿童餐 2-5岁
20 recepty/-ů
Čína
Čína
Mohlo by se vám také líbit...
排骨炖酸菜
40min.
卤煮火烧
2hod. 10min.
酸菜鸭血炖豆腐
35min.
羊肉片汤
40min.
面疙瘩汤
30min.
萝卜炖牛肉
2hod. 25min.
东北乱炖
50min.
炒肝
1hod. 35min.
白菜豆腐汤
35min.
贵州酸汤火锅汤料
Žádné hodnocení
牛肉饺子汤
Žádné hodnocení
番茄豆腐鳕鱼
Žádné hodnocení