Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
蔬菜烤猪肉
- 50 克 帕玛森奶酪粉(Parmesan cheese) ,切约3厘米块
- 2 瓣 蒜头
- 2 枝 新鲜迷迭香
- 2 枝 新鲜百里香
- 2 枝 新鲜欧芹
- 30 克 橄榄油
- 200 克 白葡萄酒
-
1000
克 猪肩肉
nebo 1000 克 嫩牛肩肉,切块 - 1 个 洋葱 ,切块
-
2
片 新鲜月桂叶
nebo 2 片 干月桂叶 - 2 小撮 丁香
- 1200 克 水
- 600 克 胡萝卜 ,切约4厘米块
- 650 克 土豆 ,切约4厘米块
- 150 克 红甜椒 ,切成条(1厘米)
- 1 茶匙 盐
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
意式蔬菜通心粉汤
- 60 克 洋葱 ,切块
- 120 克 京葱 ,切段
- 40 克 橄榄油
- 400 克 综合蔬菜 ,如西葫芦、芹菜杆、西红柿,切约3厘米块
- 900 克 水
- 120 克 罐装白色鹰嘴豆
- 80 克 干意大利面,汤用 ,短型
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1752 kJ / 418.7 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 30.5 g
- Tuk
- 22.6 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 448.3 mg