
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 特级初榨橄榄油
- 160 克 京葱 ,取白色部分,切薄片
- 200 克 土豆 ,去皮,切约3-5厘米块
- 1 茶匙 姜黄粉
- ½ 茶匙 香菜籽粉
- ¼ 茶匙 孜然粉
- ¼ 茶匙 红辣椒粉 (可省略)
- 500 克 白花椰菜,切小朵
- 800 克 鸡肉高汤,自制的 (见要诀)
- ¼ 茶匙 盐 ,调味用(见要诀)
- 2 小撮 黑胡椒粉 ,调味用
- 100 克 黄洋葱 ,切薄片,装饰用
- 40 克 生腰果 ,装饰用
- 1 - 2 汤匙 特级初榨橄榄油 ,煎菜用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 324.6 kcal / 1357.9 kJ
- Protein
- 11.2 g
- Tuk
- 17.4 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Sodík
- 483.1 mg