Zařízení & příslušenství
绿花椰菜杏仁汤
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
洋葱 一切四1 个
-
特级初榨橄榄油 (见要诀)1 汤匙
-
蒜头2 瓣
-
绿花椰菜 ,切小块340 克
-
冷冻玉米粒 约170克170 克
-
蔬菜高汤 (见要诀)700 克
-
新鲜嫩菠菜60 克
-
杏仁黄油 (见要诀)40 克
-
海盐 ,调味用
-
微型菜苗 ,调味用(可省略)
-
黑胡椒粉 ,调味用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
77 mg
Protein
7 g
Kalorie
770.4 kJ /
184.1 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
21.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
孩子的全天然餐桌 2-6岁
20 recepty/-ů
Čína
Čína