Tortini di zucca con Taleggio cremoso

Tortini di zucca con Taleggio cremoso

4.6 98 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 200 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
  • 15 g di burro + q.b.
  • 120 g di ricotta di capra
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 700 g di acqua
  • 180 g di Taleggio
  • 12 fettine di guanciale di maiale
  • 6 pomodorini confit

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 porzioni

Sodík 1326.9 mg
Protein 43.1 g
Kalorie 2778 kJ / 664 kcal
Tuk 49.3 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 28.6 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...