Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 200 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di burro + q.b.
- 120 g di ricotta di capra
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 700 g di acqua
- 180 g di Taleggio
- 12 fettine di guanciale di maiale
- 6 pomodorini confit
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 2778 kJ / 664 kcal
- Protein
- 43.1 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 49.3 g
- Nasycený tuk
- 28.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1326.9 mg
Alternativní recepty
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1 godz.
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 godz. 15 min
Crocchette di zucca e taleggio
1 godz. 15 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 godz. 20 min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Bignè con crema di asparagi
1h 30min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Flan al cavolo viola
55min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min