
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 200 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di burro + q.b.
- 120 g di ricotta di capra
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 700 g di acqua
- 180 g di Taleggio
- 12 fettine di guanciale di maiale
- 6 pomodorini confit
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 664 kcal / 2778 kJ
- Protein
- 43.1 g
- Tuk
- 49.3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 28.6 g
- Sodík
- 1326.9 mg
Alternativní recepty
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1hod. 20min
Bignè con crema di asparagi
1hod. 30min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1hod. 15min
Sformatini patate e porri
55min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Tartellette alle cipolle caramellate
1hod.
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1hod. 15min