Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de orejones de albaricoque
- 40 g de pasas sin semillas
- 60 g de nueces peladas en trozos
- 100 g de fruta escarchada en trozos de 1 cm
- 100 g de ron
- 120 g de azúcar
- ½ cucharadita de canela molida
- 2 huevos
- 250 g de harina de repostería
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- ½ cucharadita de jengibre molido
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- ¼ de cucharadita de sal
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 120 g de leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1362 kJ / 325 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 104.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho con dulce de membrillo
40min
Bizcocho de calabacín
1h 30min
Cake de pasas al ron
10 Std.
Cake de manzana y especias
1 godz. 15 min
Cake de almendras con almíbar de azahar
1 Std. 10 Min
Bizcocho ligero con orange curd
1 godz. 15 min
Bizcocho especiado de ciruelas pasas
2 godz.
Cake de naranja confitada y almendra
3h
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1 Std.
Cake de arándanos
1h 30min
Plum cake de piña y coco
2h 30min
Bizcocho de compota de manzana
2h 20min