Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de orejones de albaricoque
- 40 g de pasas sin semillas
- 60 g de nueces peladas en trozos
- 100 g de fruta escarchada en trozos de 1 cm
- 100 g de ron
- 120 g de azúcar
- ½ cucharadita de canela molida
- 2 huevos
- 250 g de harina de repostería
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- ½ cucharadita de jengibre molido
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- ¼ de cucharadita de sal
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 120 g de leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1362 kJ / 325 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 104.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanada de caballa y espinacas
2h
Bizcocho de peras
1h
Bizcocho ligero con orange curd
1 Std. 15 Min
Bizcocho con dulce de membrillo
40 min
Cake de arándanos
1h 30min
Mermelada de zanahoria
1h 5min
Clafouti de cerezas
1 Std. 20 Min
Cake de pasas al ron
10 godz.
Pastafrola de naranja
3h
Bundt cake de zanahoria y nueces
1h 30min
Cake de manzana y especias
1 Std. 15 Min
Tarta de manzana y pera
50min