Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peras al vino
- 7 peras blanquillas (aprox. 120-130 cada una)
- 750 g de vino tinto
- 150 g de azúcar
- 1 cucharadita de miel
- 1 palo de canela
Bizcocho
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para el molde)
- 150 g de azúcar
- 3 huevos
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 180 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 25 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
- azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1772 kJ / 424 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 63.1 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 78 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche rápido
1 Std. 50 Min
Pan de molde con frutas deshidratadas
2 Std. 30 Min
Strudel de manzana, arándanos y pistachos con masa filo
45min
Cake especiado de frutos secos y ron
2h 15min
Bizcocho con dulce de membrillo
40min
Tarta con higos y piñones
2 Std. 30 Min
Miniconchas de almendra
40min
Mermelada de fresas al aroma de azahar
35min
Stollen navideño con requesón
2 Std. 30 Min
Bundt cake de zanahoria y nueces
1 Std. 30 Min
Bundt cake de calabacín y cacao
1 Std. 10 Min
Bizcocho de manzana y canela
1 Std. 15 Min