Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peras al vino
- 7 peras blanquillas (aprox. 120-130 cada una)
- 750 g de vino tinto
- 150 g de azúcar
- 1 cucharadita de miel
- 1 palo de canela
Bizcocho
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para el molde)
- 150 g de azúcar
- 3 huevos
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 180 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 25 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
- azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1772 kJ / 424 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 63.1 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 78 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho de plátano con costra crocante
1 Std.
Bizcocho de manzana y canela
1 Std. 15 Min
Panecillos de zanahoria y semillas
15 Std.
Barritas de arándanos con crumble de pacanas y avena
1 Std. 20 Min
Bizcocho de peras
1 Std.
Tarta crumble de frambuesas
1 Std. 30 Min
Pink velvet cake
7h 20min
Bizcocho Streusel
2 Std.
Pudin de castañas
3 Std. 15 Min
Pastel de yogur al ras el hanout - Marruecos
1 Std.
Carrot cake cookies
35min
Pan de Pascua Cozonac (Kozunak)
5h