Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peras al vino
- 7 peras blanquillas (aprox. 120-130 cada una)
- 750 g de vino tinto
- 150 g de azúcar
- 1 cucharadita de miel
- 1 palo de canela
Bizcocho
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para el molde)
- 150 g de azúcar
- 3 huevos
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 180 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 25 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
- azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1772 kJ / 424 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 63.1 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 78 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudin de lima limón
5 godz.
Solomillo de cerdo agridulce con orejones y ciruelas pasas
45min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min
Fresas al Oporto en nidos de merengue
3h 30min
Bocaditos de limón
5h 15min
Pescado al horno al estilo griego con bulgur
1h 30min
Solomillo de cerdo con crema de hinojo y puré de chirivías
1h
Cobbler de caqui, pera y chocolate
45min
Natillas de jarabe de arce
20min
Pudin de maíz
1h
Cake de almendras con almíbar de azahar
1 godz. 10 min
Clafoutis de ciruelas
1h 15min