Kompatibilní verze
Pasta fresca de trigo sarraceno (sin gluten, sin huevo, sin lácteos y sin azúcar)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de harina de trigo sarraceno
- 180 g de agua templada
- ¼ de cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 841 kJ / 201 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 42.4 g
- Tuk
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 124.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kétchup
1h
Tarta con relleno de kale
1h
Onsen Tamago en caldo de ibérico (Al vacío)
2 Std. 45 Min
Bagels de frutos secos y arándanos con mantequilla de almendras
4 Std. 10 Min
Bebida de almendra con cardamomo y azafrán
6h 5min
Polos de limonada y melocotón
4 Std. 15 Min
Linzer de almendras y mermelada
1h 30min
Masa madre sin gluten
120h
Aceite de oliva al tomillo y vinagre de frambuesas
504 Std.
Granola de coco y almendra
45min
Sustituto de sal casero
30min
Yogur de leche de cabra en Varoma
13h