Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chantilly
- 50 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 500 g de nata (35% de grasa) muy fría
Crema pastelera
- 500 g de leche entera
-
45
g de harina de repostería
nebo 45 g de maicena - 2 huevos
- 3 yemas de huevo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 70 g de azúcar
Gelatina con fruta
- 250 g de agua
-
500
g de albaricoques frescos sin hueso en mitades
nebo 500 g de mitades de melocotón en almíbar - 150 g de cerezas sin hueso en mitades
- 1 sobre de gelatina en polvo sabor fresa
- 250 de agua
Montaje y terminación
- 300 g de galletas digestive troceadas a mano
- 250 g de cerezas sin hueso
- 200 g de frutos rojos frescos variados
- 180 g de azúcar
- 45 g de agua
- 3 claras de huevo
- ¼ de cucharadita de cremor tártaro (volitelně)
- 1 pellizco de sal
- 30 g de azúcar glas
- 100 g de cerezas
- 20 g de pistachos (sin piel y sin sal) en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 43.5 g
- Tuk
- 17.7 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 208.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bougatsa griega con miel y pistachos
4 godz. 45 min
Panna cotta de dulce de leche con plátano y granola
4h 15min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10min
Tarta de limón y merengue
3h
Salsa de toffee
15min
Pera al caramelo con crema y canutillo crujiente
4 Std.
Tarta de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Eton mess (postre inglés de merengue, fresa y nata)
7h 40min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15min
Crêpes Suzette
1h 30min
Cheesecake con cobertura de mango y maracuyá
5h
Tarta a las tres leches
12h 45min